vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå

4.468 kr.

Find din oase af ro og luksus med denne moderne kontinentalseng fra vidaXL. Det integrerede LED-lys skaber en hyggelig stemning og er perfekt til læsning eller afslapning. En perfekt kombination af stil og funktionalitet.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837547 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof lysegrå er mere end bare en seng – det er et kunstværk i dit hjem. Med sin elegante lysegrå farve og stilfulde design vil denne kontinentalseng med LED-lys forvandle dit soveværelse til en oase af komfort og stil. Den slidstærke stofbeklædning giver sengen et rent og moderne look, samtidig med at den er åndbar og behagelig at ligge på.

Den justerbare sengegavl tilbyder ikke kun ekstra komfort, men giver dig også mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov. Uanset om du skal læse en god bog eller se din yndlingsserie, vil sengegavlens fremragende rygstøtte sikre, at du kan slappe af i maksimal komfort.

En af de mest unikke funktioner ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, som skaber en magisk stemning i dit soveværelse. Du kan skifte mellem forskellige farver og lysintensiteter alt efter dit humør og behov. Oplev den beroligende effekt af blidt lys, mens du falder i søvn eller vågner op til en lysende start på dagen.

Den indbyggede madras med pocketfjedre er kendt for sin enestående kvalitet og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, perfekt til at fuldende din søvnoplevelse.

Bemærk, at denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Du kan også nyde gavn af det praktiske USB-stik, som er inkluderet i sengen til dine teknologiske behov. Skab dit eget personlige tilflugtssted med denne smukke og funktionelle kontinentalseng fra vidaXL. Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært.

Scroll to Top