vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof mørkegrå

5.254 kr.

Oplev ultimativ luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys i stilfuldt mørkegrå stof. Overrask dine sanser.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335839687 Kategori:

Drømmer du om en luksuriøs og moderne soveoplevelse? Så er denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys det perfekte valg til dig. Med sit elegante design og praktiske funktioner vil denne seng blive det stilfulde midtpunkt i dit soveværelse.

Sengen er fremstillet af slidstærkt stof med et rent og enkelt udtryk, der både er åndbart og slidstærkt. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din komfort, mens de farverige LED-lys langs sengens rammekant skaber en stemningsfuld atmosfære i rummet.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre er komforten i topklasse. Disse fjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du får en uforstyrret søvn. Den medfølgende hudvenlige topmadras sikrer ekstra blød komfort og beskyttelse.

Denne kontinentalseng er ikke bare smuk, den er også praktisk. Med sit USB-stik og farverige LED-lys har du mulighed for at skabe dit personlige designelement i soveværelset. Bemærk venligst, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Gør din søvn til en oplevelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL. Med dens luksuriøse materialer, innovative funktioner og stilfulde design er denne seng det ultimative valg for dig, der værdsætter både komfort og æstetik. Søvnen er en vigtig del af vores liv, så hvorfor ikke investere i en seng, der giver dig den bedste mulighed for en fuldendt søvnoplevelse? Slap af, lad tankerne flyve og drøm sødt i din nye kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top