vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof lysegrå

5.579 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores luksuriøse kontinentalseng med LED-lys. Skab den perfekte stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335837640 Kategori:

Dyb din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegråt stof på imponerende 200×200 cm. Designet med omtanke og elegance, vil denne seng ikke kun være et møbel, men en oplevelse i sig selv.

Det slidstærke stof, der pryder sengen, udstråler en ren og enkel skønhed samtidig med at det er åndbart og yderst holdbart. Den praktiske sengegavl kan justeres i højden for at imødekomme dine individuelle behov for komfort og support. Med farverige LED-lys vil du kunne skabe en stemningsfuld atmosfære i dit soveværelse og nyde lysshowets beroligende effekt.

Individuelle pocketfjedre i madrassen sikrer en ergonomisk støtte og tilpasning til din krop, samtidig med at de effektivt absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof, der gør den blød og behagelig at ligge på.

For din bekvemmelighed er der inkluderet en brugervenlig manual til nem montering af sengen. Bemærk, at på grund af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er blevet åbnet eller fjernet.

De tekniske specifikationer og mål er omhyggeligt udvalgt for at sikre den ultimative søvnkomfort: fra sengerammens dimensioner på 203 x 200 x 118/128 cm (L x B x H) til madrassens størrelse på 100 x 200 x 20 cm (B x L x H). LED-stripens længde kan tilpasses efter behov, og pakken indeholder alt, hvad du behøver for en unik og inspirerende nattesøvnoplevelse.

Gør din søvn til en prioritet og invester i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof – en luksuriøs kombination af elegance, funktionalitet og komfort, der vil løfte dit soveværelse til nye højder af stil og velvære.

Scroll to Top