vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl mørkegrå

3.177 kr.

Få den ultimative luksusoplevelse med vores kontinentalseng fra vidaXL. Med indbygget LED-lys og fløjlsblød overflade er denne seng perfekt til at skabe en hyggelig og stilfuld atmosfære i dit soveværelse. Bestil nu og oplev en ny standard for komfort og design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808112 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 100×200 cm er det perfekte valg for dig, der ønsker en kombination af stil og funktionalitet i soveværelset. Den bløde fløjl i en smuk mørkegrå farve giver sengen et luksuriøst udseende og en behagelig overflade at hvile på. Sengegavlen kan justeres i højden, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde en god støtte, når du sidder op i sengen.

Det unikke LED-lysstrip langs sengens ramme tilføjer en stemningsfuld belysning og skaber en hyggelig atmosfære i rummet. Du kan vælge imellem forskellige farver og lysindstillinger, der passer til din personlige stil og stemning. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer optimal komfort og god støtte til din krop gennem natten.

Topmadrassen med hudvenligt stofbetræk giver en ekstra lag af blødhed og komfort, så du kan nyde en rolig og afslappende søvnoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning af emballagen. En brugervenlig manual med trin-for-trin instruktioner medfølger, så du nemt kan samle sengen derhjemme.

Skab dit eget individuelle soveværelsesdesign med denne smukke kontinentalseng, der kombinerer stilfuldt design, komfort og praktiske funktioner. Med USB-stikket integreret i sengen kan du oplade dine enheder bekvemt, mens du nyder en behagelig søvn. Giv dit soveværelse et løft med vidaXL kontinentalsengen og skab en oase af ro og velvære.

Scroll to Top