vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrå

3.569 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Med indbygget LED-lys og stilrent design. Opgrader din søvnoplevelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808141 Kategori:

Med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL kan du omfavne ultimativ komfort og stil i dit soveværelse. Den elegante seng i fløjl mørkegrå farve vil være det perfekte centrum i dit soveværelsesindretning. Lavet af blød og luksuriøs fløjl, får du ikke kun en behagelig seng, men også et smukt møbelstykke, der vil tilføre en sofistikeret og moderne touch til rummet.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for optimal komfort og rygstøtte, når du sidder op i sengen. Det farverige LED-lys langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld og moderne atmosfære til dit soveværelse, perfekt til afslapning eller læsning om aftenen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og giver en behagelig og støttende søvnoplevelse. Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stof, der føles blød og behagelig mod huden, hvilket sikrer dig en god nats søvn.

Bemærk, at du selv skal sørge for en certificeret 5V USB-strømkilde til LED-lyset, men med den medfølgende brugermanual vil monteringen være enkel og problemfri. Du skal blot samle sengerammen, montere LED-stripen og nyde din nye oase af ro og komfort.

Giv dig selv den søvn, du fortjener, med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Lad det bløde fløjl og stemningsfulde LED-lys løfte dit soveværelse til et nyt niveau af elegance og komfort. Din vej til en god nats søvn begynder her – invester i din velvære med denne luksuriøse kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top