vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkegrøn

3.290 kr.

Få en god nattesøvn og tilføj stil til dit soveværelse med vidaXL’s kontinentalseng i luksuriøs fløjl og indbygget LED-lys.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808143 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys er designet til at forvandle dit soveværelse til en oase af ro og luksus. Med sit elegant fløjlsbeklædte design i en fortryllende mørkegrøn farve vil denne seng blive det imponerende midtpunkt i dit rum.

Den bløde fløjlsbeklædning skaber en følelse af ren velvære og komfort, mens den justerbare sengegavl giver dig den perfekte støtte, når du læser en bog eller ser din yndlingsserie i sengen. LED-lysstriben langs sengens kant tilføjer en stemningsfuld og farverig belysning til dit soveværelse, perfekt til afslapning og hygge.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der giver enestående komfort og støtte hele natten lang. Den medfølgende topmadras er hudvenlig, blød og behagelig at ligge på, og bidrager til en endnu bedre søvnoplevelse.

Bemærk, at denne kontinentalseng er både stilfuld og funktionel. Samtidig med sit smukke design har den praktiske egenskaber såsom justerbar sengegavl og USB-tilslutning til LED-lyset.

Skab dit eget fredfyldte og luksuriøse rum med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL. Udover sengen indeholder pakken alt, hvad du skal bruge for at montere den nemt og hurtigt. Opgrader dit soveværelse med denne smukke kontinentalseng og nyd den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top