vidaXL kontinentalseng med LED-lys 120×200 cm fløjl mørkeblå

3.495 kr.

Få luksuriøs komfort og elegant design med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl mørkeblå. Skab en stemningsfuld atmosfære i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808144 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk mørkeblå fløjl vil forvandle dit soveværelse til en oase af stil og komfort. Med et blødt fløjlstextur, der er behageligt at røre ved, inviterer denne seng dig til at synke ned i ren afslapning. Den justerbare sengegavl giver ikke kun fremragende rygstøtte, men tilføjer også en elegant finish til sengens design.

Det unikke LED-lys giver en farverig og stemningsfuld belysning, perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i dine aftentimer. Den højkvalitets madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelse for en uforstyrret søvn. Topmadrassen er både slidstærk og hudvenlig, hvilket sikrer en behagelig liggeoplevelse.

Bemærk, at dette produkt kommer med en brugervenlig vejledning til nem og problemfri montering. Vær opmærksom på, at for hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning. Sengen leveres med et praktisk USB-stik, men vær opmærksom på, at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Med dimensionerne 203 x 120 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 120 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 120 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, passer denne kontinentalseng perfekt til dit soveværelse. Skab et personligt og indbydende rum med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på smukkeste vis. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og lad dig fordybe i luksus og velvære hver eneste nat.

Scroll to Top