vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm velour lysegrå

3.758 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og luksuriøs velour, er denne seng perfekt til moderne hjem.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808146 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys i størrelsen 140×190 cm vil transformere dit soveværelse til et luksuriøst og stilfuldt oase. Den blide fløjlsoverflade i en smuk lysegrå farve tilføjer en touch af elegance og komfort til din søvnoplevelse. Sengens sengegavl kan justeres i højden for optimal støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller din yndlingsserie.

Det unikke LED-lysdesign skaber en hyggelig atmosfære i rummet og giver dig mulighed for at skabe din egen stemning med farverige lys. Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret nattesøvn. Topmadrassen er hudvenlig og blød, så du kan sove behageligt hele natten.

Funktionelt og stilfuldt på samme tid, denne kontinentalseng er også praktisk med en justerbar sengegavl, der leverer optimal støtte og komfort. Den medfølgende brugermanual gør samlingen let og problemfri, så du kan nyde din nye seng på ingen tid.

Gør din søvnoplevelse til noget ekstraordinært med denne elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad dig fordybe i komforten og luksusen hver nat og vågn op opfrisket og veludhvilet klar til en ny dag. Din søvnkvalitet fortjener det bedste, og denne seng er svaret. Tag din søvn til næste niveau med vidaXL kontinentalsengen.

Scroll to Top