vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød

3.712 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl med indbygget LED-lys. Skab hygge og stil med dette unikke design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808203 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm fløjl lyserød, Pris: 3728.00

Drøm dig væk og oplev ultimativ luksus med vores smukke vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende lyserød farve. Denne seng vil forvandle dit soveværelse til et sandt tilflugtssted af komfort og stil.

Sengens bløde fløjlsmateriale skaber en følelse af ren elegance og luksus. Fløjl er kendt for sit bløde og behagelige touch, så du kan nyde en himmelsk søvnoplevelse hver nat. Den justerbare sengegavl giver ikke kun en sublim rygstøtte, men også et stilfuldt udtryk, der fuldender sengens elegante design.

Oplev magien ved farverig LED-lys, der skaber en beroligende atmosfære i dit soveværelse. De indbyggede pocketfjedre i madrassen sikrer optimal støtte og komfort, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen. Topmadrassen med sit hudvenlige stofbetræk tilføjer ekstra blødhed og luksus til din søvnoplevelse.

Glem alt om bekymringer, da vidaXL kontinentalsengen kommer med en brugervenlig manual til nem montering. Bemærk, at sengen har et USB-stik for tilslutning af farverige LED-lys, men husk at den certificerede 5V USB-strømkilde ikke er inkluderet.

Giv dig selv den ultimative forkælelse og invester i en vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lyserød fløjl. Skab din egen lille oase af velvære og stil med dette unikke og drømmende møbel, der vil forvandle dit soveværelse til et sted, hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top