vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm fløjl lysegrå

4.179 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng. Indbygget LED-lys og luksuriøst fløjlsbetrukken design. Sov godt og stilfuldt hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335808204 Kategori:

Dyk ned i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl i lysegrå nuance. Denne seng vil være det perfekte centrum i dit soveværelse og give dig en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat.

Sengen er fremstillet af blødt og luksuriøst fløjl, der giver en behagelig følelse af velvære. Fløjl er kendt for sine tætte og jævne fibre, der skaber en blød og behagelig overflade at hvile på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din liggende position og sikrer optimal komfort, uanset om du læser en bog eller ser tv i sengen.

Indbyggede LED-lys i sengens ramme skaber en stemningsfuld atmosfære i soveværelset og tilføjer en moderne og stilfuld touch til rummet. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer holdbarhed og støtte, mens den bløde topmadras giver ekstra komfort og beskyttelse.

Den hudvenlige topmadras er både slidstærk og behagelig at ligge på, så du kan nyde en god nattesøvn i denne luksuriøse kontinentalseng. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Forkæl dig selv med luksus og stil med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i fløjl lysegrå. Tilføj en touch af elegance til dit soveværelse og oplev den ultimative søvnkomfort hver nat.

Scroll to Top