vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour mørkegrøn

2.682 kr.

Oplev luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys og elegant velour design. Gør dit soveværelse unikt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806159 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en smuk velour mørkegrøn farve er en drømmeagtig tilføjelse til dit soveværelse. Den bløde fløjloppustning vil omslutte dig i ren komfort og stil. En innovativ LED-strip tilføjer en magisk atmosfære med farverige lys, der skaber en afslappende stemning. Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, mens den luksuriøse madras med pocketfjedre giver en behagelig og støttende søvnoplevelse. Topmadrassen er hudvenlig og sikrer ekstra komfort.

Denne kontinentalseng er designet med fokus på kvalitet og komfort. Den leveres med en brugervenlig manual for nem montering, så du kan hurtigt nyde fordelene ved din nye seng. Den smarte USB-strømkilde gør det nemt at tilslutte dine enheder og skabe en praktisk opladningsstation lige ved siden af sengen.

Med dimensioner på 203 x 80 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) til madrassen og 80 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, er denne kontinentalseng perfekt til enkeltsoveværelser eller som en elegant tilføjelse til et gæsteværelse. Skab et oase af ro og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Giv dig selv den luksus du fortjener og gå ikke glip af muligheden for at opleve ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Scroll to Top