vidaXL kontinentalseng med LED-lys 100×200 cm fløjl sort

2.976 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores elegante vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Skab en hyggelig stemning og få en god nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335806958 Kategori:

Den vidunderlige vidaXL kontinentalseng med LED-lys i dimensionerne 100×200 cm er en sand perle til ethvert soveværelse. Med sit elegante design og luksuriøse fløjlsmateriale i sort farve vil denne seng blive det ultimative samlingspunkt i din indretning. Med en sengegavl, der kan justeres i højden, får du ikke blot en komfortabel rygstøtte, men også en funktionel løsning til dine behov. LED-lysbåndet, der omgiver sengen, tilføjer en stemningsfuld og farverig effekt til dine omgivelser, der skaber den perfekte atmosfære til afslapning og ro.

Denne kontinentalseng er udstyret med en kvalitetsmadras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. Pocketfjedrene absorbere støj og stød, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn. Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk garanterer en blød og behagelig overflade at ligge på, hvilket giver dig den bedste søvnoplevelse.

Vigtigt at bemærke er også den praktiske LED-strip, der kan klippes til, så den passer perfekt til din seng. Med det medfølgende USB-stik kan du nemt tilslutte lyset til en strømkilde og skabe den ønskede stemning i rummet. Denne kontinentalseng kommer med en brugervenlig manual, der gør monteringen til en simpel opgave. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Soen drømmen i nat med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys og oplev en ny dimension af komfort og stil i dit soveværelse. Skab et velværemiljø, hvor du kan slappe af og lade op til en ny dag. Med dette smukke møbelstykke bringer du både funktionalitet og æstetik ind i dit hjem, og du vil uden tvivl elske den luksuriøse følelse af at eje denne fantastiske kontinentalseng. Giv dig selv den gave, du fortjener, og invester i din søvnkvalitet med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys.

Scroll to Top