vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour pink

2.728 kr.

Oplev ultimativ komfort og elegance med vores kontinentalseng i blød velour med indbygget LED-lys. Skab en luksuriøs stemning i soveværelset.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335805006 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 80×200 cm velour pink

Drøm dig væk i en verden af luksus og komfort med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en fortryllende pink velourfinish. Denne seng er designet til at være et centralt element i dit soveværelse og give dig den ultimative oplevelse af velvære.

Den bløde fløjlsbetræk skaber en indbydende og luksuriøs fornemmelse, der indhyller dig i ren komfort. Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling for optimal komfort, mens du slapper af og nyder dine yndlingsbøger eller tv-programmer.

Det farverige LED lysbånd langs sengens kanter tilføjer en magisk stemning til dit rum og skaber en afslappende atmosfære, perfekt til at falde i søvn. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en god nats søvn ved at tilpasse sig din krop og absorbere støj og bevægelse for uforstyrret hvile.

Topmadrassen er beklædt med en hudvenlig stof, der føles blød mod din hud, og som sikrer ekstra komfort og beskyttelse. Med en praktisk USB-stik integreret i sengen kan du oplade dine enheder bekvemt i sengen uden at skulle stå op.

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys er ikke kun et sted at sove, det er et sted at drømme, slappe af og nyde livets små glæder. Skab et rum fyldt med stil og elegance med denne seng, der giver dig den ultimative soveoplevelse.

Specifikationer:
– Farve: Lyserød
– Materiale: Velour (100 % polyester), krydsfiner, konstrueret træ, massivt lærketræ
– Dimensioner: 203 x 80 x 78/88 cm (L x B x H)
– LED-strip længde: 55 cm
– USB-ledning længde: 150 cm
– Strømkabel længde: 30 cm
– IP-tæthed: IP65

Skab din egen oase af luksus og stil med en vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Din drømmeseng venter på dig.

Scroll to Top