vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder hvid

4.133 kr.

Få din drømmeseng med vidaXL kontinentalsengen med indbygget LED-lys og stilfuldt kunstlæder. Oplev ultimativ komfort og elegance hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803748 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm kunstlæder hvid, Pris: 4185.00, Skab dit eget personlige helle med denne moderne og stilfulde kontinentalseng med LED-lys fra vidaXL. Denne luksuriøse seng vil forvandle dit soveværelse og skabe en behagelig atmosfære, der indbyder til ro og afslapning. Den elegante hvide kunstlæderfinish giver sengen et sofistikeret udseende, samtidig med at den er let at rengøre og vedligeholde. Med den justerbare sengegavl kan du nemt tilpasse sengen efter dine behov og nyde en behagelig støtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Det mest imponerende ved denne kontinentalseng er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme og skaber en stemningsfuld belysning. Du kan vælge mellem forskellige farver og lysindstillinger for at skabe den perfekte atmosfære i dit soveværelse. Med den medfølgende fjernbetjening kan du nemt styre lyset og tilpasse det efter dit humør. LED-lyset giver en futuristisk touch til sengen og skaber en unik og hyggelig stemning.

Under sengens elegante udseende gemmer der sig en kvalitetsmadras med pocketfjedre, der sikrer optimal støtte og komfort hele natten. De individuelle pocketfjedre tilpasser sig din krop og absorberer bevægelser, hvilket minimerer eventuel forstyrrelse, når du sover. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale og tilføjer ekstra komfort til din søvnoplevelse. Denne kontinentalseng er designet med omtanke for både stil og komfort og vil med sikkerhed forvandle dit soveværelse til et luksuriøst fristed.

Livet er for kort til at sove på en dårlig seng, så forkæl dig selv med denne chic kontinentalseng og oplev en drømmende nattesøvn hver nat. Gør din søvnoplevelse til en sand fornøjelse med vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Embrace the night, sleep in style.

Scroll to Top