vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm kunstlæder sort

4.028 kr.

Få ultimativ komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys og i elegant sort kunstlæder. Opgradér din søvnoplevelse i dag. 🔥

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335803782 Kategori:

Sublim komfort og elegant design mødes i vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Dette luksuriøse møbelstykke skaber en imponerende atmosfære i dit soveværelse og giver dig en førsteklasses søvnoplevelse hver eneste nat.

Denne kontinentalseng er indbegrebet af stil og funktionalitet. Den er lavet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, der er let at rengøre og bevarer sit smukke udseende år efter år. Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid kan nyde optimal komfort, uanset om du læser en god bog eller ser fjernsyn i sengen.

Men det, der virkelig skiller denne seng ud, er det farverige LED-lys, der omgiver sengens ramme og skaber en stemningsfuld belysning i rummet. Du kan skifte farver og lysintensitet efter behov og skabe den perfekte atmosfære til afslapning og hvile.

Den indbyggede madras med pocketfjedre tilpasser sig perfekt til din krop og sikrer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. Topmadrassen er betrukket med hudvenligt stof og giver ekstra polstring for ultimativ komfort.

Vi har tænkt på alle detaljer for at sikre, at du får den bedst mulige søvnoplevelse. Monteringen er enkel med den medfølgende brugermanual, og du kan klippe LED-striben til, så den passer perfekt til sengens størrelse. Bemærk, at USB-strømkilden ikke er inkluderet, men alt andet, du har brug for, leveres i pakken.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med vores vidaXL kontinentalseng med LED-lys. Lad denne seng blive midtpunktet i dit soveværelse og nyd en nattesøvn i en klasse for sig. Oplev den ultimative blanding af stil, komfort og innovation med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top