vidaXL kontinentalseng med LED-lys 160×200 cm stof lysegrå

4.150 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng med indbygget LED-lys. Yderst komfortabel og stilfuld – perfekt til din moderne indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801641 Kategori:

Denne kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til et oase af luksus og komfort. Den elegante lysegrå farve og det slidstærke stof giver sengen et stilfuldt og sofistikeret udseende, der vil være en fornøjelse for både øjet og kroppen.

Sengen er designet med en praktisk sengegavl, der kan justeres i højden for optimal komfort, uanset om du vil læse en bog eller se tv i sengen. LED-striberne langs sengens kanter tilføjer en smule magi til dine nætter med deres farverige lys, der skaber en behagelig atmosfære i rummet.

Det yderst komfortable madras med pocketfjedre tilbyder en fantastisk støtte og tilpasningsevne, så du kan nyde en god nats søvn uden nogen form for ubehag. Topmadrassen er lavet af hudvenligt materiale, der sikrer en behagelig overflade at sove på.

Med en længde på 203 cm, en bredde på 160 cm og en højde på 78/88 cm vil denne kontinentalseng passe perfekt ind i ethvert soveværelse og skabe en stemning af elegance og raffinement. Oplev den ultimative komfort og luksus med dette innovative møbelstykke, der vil forvandle dit soveværelse til din personlige oase. Gå ikke glip af chancen for at investere i din søvnkvalitet og velvære med denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top