vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

5.015 kr.

Skab en luksuriøs atmosfære med vores vidaXL kontinentalseng. Med indbygget LED-lys, stilfuldt design og behagelig komfort – gør dine nætter magiske.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335801707 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med LED-lys vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og stil. Med sit enkle og stilfulde design i gråbrunt stof vil denne seng blive det centrale fokuspunkt i rummet. Den slidstærke stofbeklædning er ikke kun smuk, men også åndbar og holdbar, hvilket sikrer langvarig glæde af sengen.

Den medfølgende justerbare sengegavl giver ikke kun en elegant finish, men også mulighed for at tilpasse højden for optimal rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Men det er ikke alt – denne seng har også en farverig LED-strip integreret i sengerammen, så du kan skabe en hyggelig atmosfære med et trylleslag.

Når det kommer til komfort, går denne kontinentalseng ingen kompromisser. De indbyggede pocketfjedre i madrassen tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for uforstyrret søvn. Topmadrassen er ikke blot blød og komfortabel, men også hudvenlig med sit slidstærke stofbetræk.

Husk, at denne seng kommer med en brugervenlig manual for nem samling, hvor du kun skal klippe den del, der angives med saksesymbolet. Og det bedste af det hele? Den har et indbygget USB-stik til praktisk opladning af dine enheder. Bemærk venligst, at den certificerede strømkilde ikke medfølger.

Med målene 203 x 200 x 78/88 cm (L x B x H) til sengen, 100 x 200 x 20 cm (B x L x H) pr. madras og 200 x 200 x 5 cm (B x L x H) til topmadrassen, vil denne kontinentalseng med LED-lys give dig den ultimative soveoplevelse.

Forkæl dig selv med denne luksuriøse seng, der ikke kun er et møbel, men et kunstværk, der vil skabe en atmosfære af elegance og komfort i dit hjem. Gå ikke glip af muligheden for at forny dit soveværelse med denne enestående kontinentalseng med LED-lys.

Scroll to Top