vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×200 cm stof sort

3.882 kr.

Giv din søvn en opgradering med vores luksuriøse kontinentalseng med integreret LED-lys i elegant design. Oplev komfort og stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335774519 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys i sort stof på 140×200 cm er ikke bare en seng – den er en oase af komfort og luksus i dit soveværelse. Med sit elegante design og innovative funktioner vil denne seng forvandle din søvnoplevelse og skabe en atmosfære af ro og velvære.

Sengens slidstærke stof i en smuk sort farve tilføjer et sofistikeret touch til dit rum. Det åndbare stof sikrer, at du sover behageligt hele natten. Den justerbare sengegavl giver dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

Det farverige LED-lys langs sengens kanter skaber en magisk stemning i rummet og giver dig mulighed for at skabe din helt egen lysshow. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer optimal støtte og tilpasning til din krop, hvilket giver dig den bedst mulige søvnkvalitet.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og er utrolig blød og behagelig at ligge på. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun en behagelig soveoplevelse, men også et stilfuldt og moderne møbel, der vil forbedre indretningen af dit soveværelse. Skab dit eget lille tilflugtssted med denne vidaXL kontinentalseng med LED-lys og nyd den ultimative luksus og komfort hver nat.

Scroll to Top