vidaXL kontinentalseng med LED-lys 140×190 cm stof lysegrå

3.768 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalseng med indbygget LED-lys. Elegant design, komfortabelt stof og beroligende belysning. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335768843 Kategori:

Drøm dig væk til en nattesøvn fyldt med stil og komfort med vores fantastiske vidaXL kontinentalseng med LED-lys i lysegrå stof. Denne spændende seng vil blive et centralt element i dit soveværelse med sit elegante design og praktiske funktioner.

Sengen er betrukket med et slidstærkt stof, der ikke kun giver et rent og enkelt udtryk, men også er åndbart, så du kan sove behageligt hele natten. Den justerbare sengegavl tilbyder optimal støtte, når du ønsker at læse i sengen eller blot ønsker at slappe af.

Giv dit soveværelse et moderne touch med den farverige LED-strip, der skaber en hyggelig stemning og en unik atmosfære. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer dig en høj kvalitet og holdbarhed samt en behagelig støtte til din krop.

Topmadrassen er fremstillet af hudvenligt materiale og er yderst behagelig at ligge på. Hudvenligt og slidstærkt stof gør din søvnoplevelse endnu mere luksuriøs og komfortabel.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Du vil modtage en brugervenlig vejledning til nem montering af sengen, og du kan nyde den med det samme.

Med sengens dimensioner på 193 x 144 x 78/88 cm (L x B x H), madrassens mål på 140 x 190 x 20 cm (B x L x H) og topmadrassen på 140 x 190 x 5 cm (B x L x H), er denne kontinentalseng det perfekte valg til dit soveværelse.

Forkæl dig selv med den ultimative soveoplevelse og skab et rum, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis med vidaXL kontinentalsengen med LED-lys i lysegrå stof. Gør din søvn til en luksuriøs oase, hvor du kan hvile og genoplade din krop og sind.

Scroll to Top