vidaXL kontinentalseng med LED-lys 200×200 cm stof gråbrun

5.160 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vidaXL kontinentalsengen med elegant LED-lys, stor størrelse og luksuriøst stof – skab en beroligende atmosfære i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335765638 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med LED-lys i en elegant gråbrun farve er ikke bare en seng, det er en oplevelse af ren komfort og stil i dit soveværelse. Denne seng er ikke som de andre – den er designet til at løfte dit soveværelses æstetik og din søvnkvalitet til et helt nyt niveau.

Du vil elske det slidstærke stof, som ikke kun ser smukt ud, men også er åndbart og praktisk i sin rene elegance. Sengegavlen kan justeres i højden, så du altid har den perfekte rygstøtte, når du skal slappe af med en god bog eller se din yndlingsserie.

LED-lyset under sengen giver en beroligende og farverig belysning, der skaber en unik atmosfære i dit soveværelse. De indbyggede pocketfjedre i madrassen tilpasser sig din krop perfekt og sikrer en optimal støtte og komfort hele natten. Den medfølgende topmadras er ikke bare blød og behagelig, den er også hudvenlig og giver dig den ultimative soveoplevelse.

Når det kommer til montering, behøver du ikke bekymre dig – hver detalje er omhyggeligt beskrevet i brugermanualen, så du nemt kan samle din nye kontinentalseng. Bemærk dog, at for at opretholde hygiejnen kan madrassen ikke returneres efter åbning.

Med en kombination af elegant design, høj kvalitet og funktionel belysning er vidaXL kontinentalsengen med LED-lys det perfekte valg for dig, der ønsker det bedste af det bedste i din søvnverden. Gør dig selv den tjeneste at investere i din søvnkomfort og stil med denne unikke kontinentalseng.

Scroll to Top