vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.878 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores elegante kontinentalseng i luksuriøst lyserød fløjl. Skab en luksuriøs indretning med denne seng i perfekt størrelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738639 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg til dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stilfuldt design. Med en størrelse på 80×200 cm er denne seng perfekt til en enkelt person og passer smukt ind i ethvert soveværelse med sit elegante lyserøde fløjlsmateriale.

Det bløde fløjlsmateriale skaber en luksuriøs fornemmelse, der inviterer til ren afslapning og komfort. Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en skræddersyet støtte og en god nats søvn. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelser, så du kan sove uforstyrret hele natten.

Sengegavlen på kontinentalsengen kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for at tilpasse den til din personlige komfort og rygstøtte, når du sidder op i sengen. Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer en stabil og behagelig søvnoplevelse, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød, tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Den slidstærke topmadras er let at vedligeholde og vil holde din seng frisk og hygiejnisk i mange år fremover.

Med vidaXL kontinentalsengen får du ikke kun en seng af høj kvalitet, men også et møbelstykke, der bringer elegance og stil til dit soveværelse. Lad dig fordybe i komforten af denne skønne seng og nyd godt af en god nats søvn hver eneste nat.

OBS: For at sikre hygiejnen kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet. Produktet leveres med en brugervenlig monteringsmanual for nem og problemfri opsætning. Drøm sødt med vidaXL kontinentalsengen i lyserød fløjl.

Scroll to Top