vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

3.002 kr.

Sov lækkert i en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Fløjlsovertræk, mørkegrøn farve, 80×200 cm. Skab elegance i din søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335738614 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl mørkegrøn

Drømmer du om en god nats søvn i luksuriøse omgivelser? Så er denne smukke kontinentalseng fra vidaXL det perfekte valg for dig. Med sit elegante design og høje komfortniveau vil denne seng give dig den ultimative afslapning og støtte, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er betrukket med blød fløjl, der føles behageligt mod huden og skaber en luksuriøs atmosfære i dit soveværelse. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og sikrer en optimal støtte, når du gerne vil læse eller se tv i sengen.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre tilbyder denne kontinentalseng en usammenlignelig støtte og komfort. Pocketfjedrene tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård fasthed, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Den medfølgende topmadras, med hudvenligt betræk og blødt fyld af skum, fuldender oplevelsen af luksus og komfort. Med denne kontinentalseng er du garanteret en god nats søvn og en fantastisk start på dagen.

Så lad dig forkæle med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på en måde, der vil glæde både din krop og dit sind. Oplev selv den utrolige fornemmelse af at hvile i en seng, der er skabt til at give dig den bedste søvnoplevelse.

Scroll to Top