vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder sort

3.163 kr.

Opgrader din nattesøvn med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. En stilfuld kombination af komfort og elegance til en fantastisk pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335734189 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder sort, er ikke bare en seng – det er en oplevelse af ultimativ komfort og luksus. Denne kontinentalseng er skabt til at indfri dine søvnbehov med stil og funktionalitet.

Denne seng er ikke kun en investering i din nattesøvn, men også i din livskvalitet. Med sit slidstærke kunstlæder af høj kvalitet tilbyder den en enestående holdbarhed og let pleje. Stoffet er modstandsdygtigt over for pletter, hvilket gør rengøring til en leg – bare tør overfladen af med en fugtig klud, og sengen vil fortsat skinne som ny.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig mulighed for optimal rygstøtte, når du sidder op og læser eller ser tv. Denne seng er ikke bare et sted at sove, men også et rum for afslapning og komfort.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der sikrer en perfekt støtte og tilpasning til din krop. De absorberer støj og bevægelser, hvilket giver dig ro og fred under din søvn. Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er designet med et hudvenligt stof og fyld af blødt skum, der tilføjer ekstra lag af komfort og luksus til din soveoplevelse. Alt er nøje designet for at sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen.

Denne kontinentalseng leveres med omfattende instruktioner for nem samling, så du hurtigt kan nyde alle fordelene ved denne fantastiske seng. Investér i din søvn og livskvalitet med vidaXL kontinentalsengen – din vej til en dybere og mere forfriskende søvn hver nat.

Scroll to Top