vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder sort

4.692 kr.

Sov som en konge på vores luksuriøse kontinentalseng. Elegant design, høj kvalitet og sublim komfort – din bedste søvn nogensinde.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335735082 Kategori:

Vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder sort er det ultimative valg for dig, der ønsker en luksuriøs søvnoplevelse hver nat. Denne eksklusive kontinentalseng er designet med fokus på både stil og komfort, hvilket gør den til det perfekte tilskud til dit soveværelse.

Kontinentalsengen er polstret med slidstærkt kunstlæder af høj kvalitet, der ikke kun ser elegant ud, men også er nem at rengøre. Det glatte overflademateriale giver sengen et luksuriøst udseende, der vil tilføre elegance til enhver soveværelsesindretning.

Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden for at sikre optimal komfort og støtte, uanset om du ønsker at læse en bog eller se fjernsyn i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn.

Madrasens mellemhårde støtte giver den perfekte balance mellem fasthed og komfort, hvilket er ideelt for dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen, der er betrukket med hudvenligt stof, tilføjer ekstra blødhed og komfort, så du kan vågne op veludhvilet og klar til en ny dag.

Denne kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør monteringen enkel og problemfri. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med vores vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder sort kan du se frem til en luksuriøs søvnoplevelse, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på enhver tænkelig måde. Giv dig selv den gave at vågne op frisk og veludhvilet hver morgen med denne fantastiske kontinentalseng.

Køb din drømmeseng i dag og oplev den ultimative søvnkomfort.

Scroll to Top