vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

2.961 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i flot lysegrå stof. Oplev overlegen komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335732011 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå er ikke bare en seng, det er en oplevelse af ren luksus og komfort. Forestil dig at kunne glide ind i en himmelsk søvn hver nat, omfavnet af blødhed og støtte, som kun en kvalitetsseng kan give.

Denne kontinentalseng er skabt til at levere maksimal afslapning og komfort. Med sit slidstærke stof i en elegant lysegrå farve tilføjer den ikke kun skønhed til dit soveværelse, men den sikrer også, at din seng forbliver åndbar og holdbar år efter år.

Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din støtte efter behov, hvilket gør det ideelt til at sidde op og slappe af i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres overlegne kvalitet og evne til at absorbere støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer, at din ryg bevares i en behagelig position hele natten, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er designet med et hudvenligt stofbetræk for ekstra blødhed og komfort, så du virkelig kan føle dig forkælet, når du ligger i sengen.

Med målene 203 x 83 x 118/128 cm for sengen, 80 x 200 x 20 cm for madrassen og 80 x 200 x 5 cm for topmadrassen får du en seng, der er rummelig, behagelig og fuld af luksus. Alt dette leveres i en pakke, der indeholder alt hvad du behøver for nem montering.

Giv dig selv den ultimative søvnoplevelse med den vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå og opgrader dit soveværelse til et sandt fristed af komfort og velvære. Det er tid til at investere i din søvnkvalitet og vågne op frisk og revitaliseret hver morgen.

Scroll to Top