vidaXL kontinentalseng 160×200 cm stof lysegrå

4.990 kr.

Forkæl dig selv med fantastisk komfort og stil med vores vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Opgrader dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701515 Kategori:

Indtag drømmeland i luksuriøs stil med vidaXL kontinentalsengen i dimensionen 160×200 cm i blød lysegrå stoftapet. Denne seng er skabt til at levere den ultimative søvnoplevelse, hvor du kan slappe af og forynge din krop og sind hver nat.

Bygget med slidstærkt stof, som ikke blot tilføjer et elegant og rent udtryk til dit soveværelse, men også er åndbart og holdbart. Den justerbare sengegavl tilbyder personlig tilpasning og optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som tilpasser sig din krop og absorberer støj og bevægelser for en uforstyrret søvn. Med medium fasthed giver madrassen stabilitet og støtte, ideel til dem der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er betrukket med blødt og hudvenligt stof, som giver ekstra komfort og beskyttelse. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er brudt.

vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof er både smuk og funktionel. Med en sengeramme af massivt lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ, imødekommer denne seng dine behov for komfort og stil. Pakken indeholder alt du behøver for en nem montage, så du kan nyde din nye drømmeseng med det samme.

Lad ikke dårlig søvn hindre dig i at føle dig frisk og veludhvilet hver dag. Med vidaXL kontinentalsengen investerer du i din velvære og får en oase af komfort og stil i dit eget soveværelse. Skab dit personlige tilflugtssted og oplev en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat.

Scroll to Top