vidaXL kontinentalseng 80×200 cm stof lysegrå

3.647 kr.

Maksimer din søvnkomfort med vores elegante kontinentalseng fra vidaXL – 80×200 cm lysegrå stof. Få en luksuriøs nattesøvn i stil.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335701321 Kategori:

Denne vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof på 80×200 cm vil bringe en ny dimension af komfort og stil til dit soveværelse. Med sit enkle, rene look er denne seng ikke kun et smukt møbel, men også en portal til en god nattesøvn.

Det slidstærke stof på sengens overflade er ikke kun behageligt at røre ved, men det er også åndbart og holdbart. Sengegavlen har en justerbar højde, så du kan tilpasse den efter dine behov og nyde optimal rygstøtte, når du læser eller ser tv i sengen.

Denne kontinentalseng er udstyret med en madras med pocketfjedre af høj kvalitet, som er kendt for deres holdbarhed og tilpasningsevne. Fjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket sikrer en rolig søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og garanterer samtidig stabilitet og komfort.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til madrassen. Den solide sengeramme er lavet af massivt lærketræ og krydsfiner, hvilket sikrer langvarig holdbarhed og stabilitet.

Med dette sæt får du ikke kun en komplet sengeløsning, men også en investering i din søvnkvalitet og velvære. Opgrader dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på bedste vis.oplevelse med denne elegante kontinentalseng, der kombinerer stil, komfort og funktionalitet på bedste vis.

Scroll to Top