vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

2.933 kr.

Få en himmelsk nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i smukt sort fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i dit soveværelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335694853 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL vil transformere dit soveværelse til en oase af stil og komfort. Med en størrelse på 100×200 cm og en dyb sort fløjlsoverflade, udstråler denne seng en følelse af luksus og sofistikeret design.

Sengens sengegavl er ikke kun smuk at se på, men også praktisk, da den kan justeres i højden for at give dig den perfekte rygstøtte, når du ønsker at læse eller se tv i sengen. Den bløde fløjlsoverflade føles behagelig mod huden og tilføjer en luksuriøs finish til sengen.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en høj kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret nattesøvn. Den mellemhårde støtte i madrassen giver dig den rette mængde stabilitet og komfort, ideel til dig, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, der er hudvenlig og blød at ligge på, fuldender oplevelsen og sikrer ekstra komfort. Den hvide og sorte farvekombination på madrassen passer smukt sammen med den sorte sengeramme og tilføjer et strejf af elegance til dit soveværelse.

Med en sammensætning af fløjl, lærketræ og krydsfiner er denne kontinentalseng både stilfuld og holdbar. Den leveres med en brugervenlig manual til nem montering. Gør dig klar til at opleve fornemmelsen af ægte luksus og komfort med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top