vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå

4.050 kr.

Forkæl dig selv med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkegrå. Perfekt kombination af stil og komfort til en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335695879 Kategori:

Den vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en oase af komfort og elegance i dit soveværelse. Med fokus på både stil og funktion præsenterer denne kontinentalseng en sublim blanding af luksus og praktisk design, der vil forvandle dine nætter til rene drømmesessioner.

Det bløde fløjlsmateriale, der pryder sengens overflader, inviterer dig til at smyge dig ned i en verden af blidhed og velvære. Fløjl er ikke bare et stof, det er en oplevelse – med dets silkebløde tekstur og luksuriøse udtryk tilføjer det et strejf af elegance til enhver indretning.

Den medfølgende sengegavl er ikke kun et stilfuldt element, men også en praktisk funktionel detalje. Med mulighed for justering i højden kan du skræddersy din støtte, mens du læser en bog eller ser din yndlingsserie i sengen. Denne sengegavl er mere end bare en dekorativ tilføjelse – den er din ultimative comfort zone.

Madrassen er det vigtigste element i enhver seng, og denne kontinentalseng skuffer bestemt ikke. Udstyret med pocketfjedre af ypperste kvalitet tilbyder madrassen en uovertruffen støtte og tilpasningsevne, der sikrer en god nats søvn hver gang. Den mellemhårde støtte er perfekt afbalanceret og giver den rette mængde fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen er prikken over i’et på denne luksuriøse seng. Med sit hudvenlige stofbetræk og skumfyld garanterer topmadrassen en ekstra lag komfort, der vil få dig til at føle dig som om du svæver på en sky.

Med en skræddersyet brugermanual medfølger enhver pakke, så monteringen bliver en leg. Slip dine drømme løs med vidaXL kontinentalseng med madras 160×200 cm fløjl mørkegrå, og oplev den ultimative blanding af design og komfort i dit soveværelse. Your dream bed awaits.

Scroll to Top