vidaXL kontinentalseng med madras 90×200 cm fløjl sort

2.777 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjlssort. Opnå uforlignelig støtte og stil i dit soveværelse i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335693867 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med en fløjlsoverflade i elegant sort er det ultimative valg for dig, der værdsætter komfort i højeste klasse og en god nats søvn. Indbegrebet af sofistikeret design kombineret med enestående funktioner, denne seng vil forvandle dit soveværelse til en oase af ro og velvære.

Blødt fløjlsmateriale omfavner dine sanser med en sublim følelse af luksus, mens den justerbare sengegavl tilbyder den perfekte støtte til din ryg, når du sidder op og slapper af. Den medfølgende madras med pocketfjedre er konstrueret til at levere en skræddersyet støtte til din krop, mens du hviler behageligt. Den mellemhårde fasthed sikrer stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

En hudvenlig topmadras fuldender denne eksklusive sengesæt, skabt med fokus på detaljer og kvalitet. Den elegante sortfarvede sengeramme er fremstillet af holdbare materialer, herunder massivt lærketræ og krydsfiner, for at sikre langvarig brug. Alt er designet til at skabe den ultimative soveoplevelse.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du ikke kun en seng, men et kunstværk til din daglige velvære. Perfekt til moderne hjem, hvor komfort og stil går hånd i hånd. Giv dig selv den gave, du fortjener – en seng, der oser af elegance og ultimativ luksus. Oplev drømmenes søvn i denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top