vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder hvid

4.049 kr.

Opdag den ultimative komfort med vores vidaXL kontinentalseng i hvidt kunstlæder, 140×190 cm. Skabt til en god nattesøvn og en stilfuld indretning.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401335665616 Kategori:

Produktnavn: vidaXL Kontinentalseng med madras i kunstlæder 140×190 cm i hvidt design

Drøm dig væk til en verden af luksus og komfort med vores eksklusive kontinentalseng fra vidaXL. Denne elegant designede seng kombinerer stil og funktionalitet for at give dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Fremstillet af slidstærkt kunstlæder i høj kvalitet, har denne seng ikke kun et luksuriøst udseende, men er også utroligt let at rengøre. Du behøver ikke bekymre dig om pletter eller snavs – bare tør det af med en fugtig klud, og din seng vil skinne som ny.

Sengens justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse din sidde- eller liggende stilling, så du kan slappe af, læse eller se tv med optimal støtte til ryggen.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, som sikrer en støjsvag og stødabsorberende søvnoplevelse. Den mellemhårde støtte giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen med et hudvenligt betræk og fyld af blødt skum tilføjer ekstra komfortlag til din søvnoplevelse, så du kan vågne op veludhvilet og klar til dagen.

Med denne kontinentalseng får du ikke kun et møbel af høj kvalitet, men også en investering i din overordnede sundhed og velvære. Luk øjnene og drøm sødt i din nye vidaXL kontinentalseng.

Scroll to Top