vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.883 kr.

Drømmer du om en luksuriøs og stilfuld søvnoplevelse? Vores fløjlsseng i lyserød vil give dig den ultimative komfort og elegance hjemme.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334797580 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød, Pris: 2962.00.

Vil du opleve en nattesøvn, der føles som en drøm? Med vores eksklusive kontinentalseng i blød lyserød fløjl er komfort og stil i topklasse garanteret. Vores seng er ikke bare et møbel, det er et kunstværk skabt til at forvandle dit soveværelse til en luksuriøs oase af velvære.

Den bløde fløjl er ikke kun behagelig at røre ved, det tilføjer også en sanselig og elegant touch til din indretning. Vores sengegavl er designet til at give dig den perfekte støtte, uanset om du nyder en god bog eller ser din yndlingsserie. Justerbar efter dine behov, så du kan skabe den ideelle position til afslapning.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre kan du se frem til en støttende og behagelig søvnoplevelse. Pocketfjedrene absorberer støj og bevægelse, hvilket betyder, at du og din partner kan bevæge jer frit om natten uden at forstyrre hinanden. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der er ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

For ekstra luksus leveres vores kontinentalseng med en hudvenlig topmadras, der sikrer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den bløde og slidstærke stoftop sikrer en behagelig overflade at ligge på, mens skumfyldet giver den rette mængde støtte til din krop.

Vores kontinentalseng kommer med alt, hvad du har brug for til en problemfri montering, og hver detalje er omhyggeligt designet med fokus på kvalitet og holdbarhed. Giv dig selv den ultimative soveoplevelse med vores smukke lyserøde kontinentalseng – hvor drømme bliver til virkelighed.

Scroll to Top