vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

3.229 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl sort. Ultimativ komfort og stilfuldt design i én. Bestil nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799730 Kategori:

Denne fantastiske kontinentalseng med madras fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og skabe et luksuriøst og behageligt sovemiljø i dit hjem. Denne seng er ikke bare en seng – den er en oase af komfort og stil.

Det bløde fløjlstof, der omfavner sengen, inviterer dig til at slappe af og hvile din krop i en blød og behagelig atmosfære. Du vil føle dig som kongelige, når du synker ned i denne elegante seng, der udstråler luksus og velvære.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er ikke bare dekorativ, den er også praktisk med sin justerbare højde, der giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn. Denne seng er designet med din komfort i tankerne og sikrer dig den bedst mulige søvnoplevelse.

Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og absorberer stød og bevægelse, vil du opleve en utrolig støtte og komfort under din nattesøvn. Madrassen er mellemhård og ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse, samtidig med at den er hudvenlig og behagelig at ligge på.

Denne kontinentalseng er ikke kun et møbel, det er et kunstværk i dit soveværelse. Med sit elegante design, holdbare materialer og enkel montering, vil denne seng bringe stil og funktionalitet ind i dit hjem. Så invester i din søvnkvalitet og skab et rum, hvor du kan hvile og genoplade din krop hver nat. Med denne kontinentalseng fra vidaXL er en god nats søvn garanteret.

Scroll to Top