vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl lyserød

4.407 kr.

Opgrader din soveoplevelse med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl lyserød. Oplev ultimativ komfort og stil til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334799791 Kategori:

Den smukke og luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm i fløjl i en fortryllende lyserød farve er ikke bare en seng – det er din nøgle til en nattesøvn fyldt med komfort og velvære. Lad dig forføre af det bløde og behagelige fløjlsmateriale, der omfavner dig, når du lægger dig til rette efter en lang dag. Fløjlsmaterialet er ikke kun blødt at røre ved, det tilfører også et strejf af elegance og stil til dit soveværelse.

Sengegavlen på denne kontinentalseng er mere end bare en dekorativ detalje – den er din støtte og komfort, når du ønsker at læne dig tilbage og slappe af. Du kan nemt justere højden på sengegavlen, så den passer perfekt til din krop, og dermed opnå den optimale støtte til din ryg, når du sidder op i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig præcis efter din krop, og som absorberer eventuelle stød og bevægelser, så du kan nyde en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der balancerer stabilitet og komfort på en perfekt måde – ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen er ikke kun en ekstra lag af komfort, den er også designet med en hudvenlig betræk, der føles blød og behagelig mod din hud. Med denne kontinentalseng kan du se frem til en nattesøvn, hvor du føler dig omsluttet af luksus og velvære.

Skab dit eget lille paradis med denne smukke kontinentalseng i lyserød fløjl. Perfekt til dig, der værdsætter både komfort, stil og kvalitet i din søvnoplevelse. Giv dig selv den gave det er at sove godt – invester i dig selv med vidaXL kontinentalsengen med madras 140×190 cm i fløjl lyserød.

Scroll to Top