vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm fløjl mørkeblå

5.478 kr.

Oplev luksus og komfort hver nat med vidaXL kontinentalsengen i fløjl. Indeholder en madras i ideel størrelse 200×200 cm for en fantastisk søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334796395 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 200×200 cm i en fortryllende mørkeblå farve er det ultimative valg for en himmelsk søvnoplevelse. Med denne luksuriøse seng er du garanteret en dyb, afslappende nattesøvn, der vil genoplive din krop og sjæl.

Sengen er omgivet af blødt og elegant fløjlsmateriale, der føles som en drøm at røre ved. Fløjl er kendt for dets tætte og jævne fibre, der tilføjer en ekstra dimension af komfort og luksus til din hvilestund. En praktisk sengegavl med justerbar højde giver ikke kun ekstra komfort, men også optimal støtte til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller slappe af.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre af højeste kvalitet, der sikrer langvarig holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne til din krop. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelser, hvilket sikrer en fredelig og uforstyrret søvn gennem hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, da den giver den ideelle kombination af fasthed og komfort.

Topmadrassen er hudvenlig og blød, hvilket skaber en ekstra lag af himmelsk blødhed og komfort. Den slidstærke topmadras er designet til at beskytte din madras og forlænge dens levetid, samtidig med at den tilføjer et ekstra lag af luksus til din soveoplevelse. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Denne eksklusive kontinentalseng leveres komplet med en sengeramme, en justerbar sengegavl, to komfortable madrasser og en blød topmadras, der fuldender det luksuriøse udseende og følelse. Med en størrelse på 203 x 203 x 118/128 cm og en madrasstørrelse på 100 x 200 x 20 cm, er denne kontinentalseng det ideelle valg for dem, der ønsker at investere i deres søvnkvalitet og samtidig tilføje en touch af elegance og stil til deres soveværelse. Gør drømmen om den perfekte nattesøvn til virkelighed med vidaXL kontinentalsengen i fløjl mørkeblå.

Scroll to Top