vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm fløjl mørkeblå

4.275 kr.

Drøm sødt i en luksuriøs kontinentalseng fra vidaXL. Med fløjlsovertræk i mørkeblå og en komfortabel madras giver den ultimativ søvnkomfort.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798635 Kategori:

Denne vidunderlige vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm er det ultimative valg til dig, der værdsætter en god nats søvn og ønsker at tilføre en touch af elegance til dit soveværelse. Med sit bløde og luksuriøse fløjlsmateriale i en smuk mørkeblå farve, vil denne seng bringe både komfort og stil til dit hjem.

Sengen er designet med en praktisk og justerbar sengegavl, der ikke kun tilføjer elegance, men også giver fremragende rygstøtte, når du sidder op i sengen. Med en madras fyldt med individuelle pocketfjedre, kan du være sikker på en høj kvalitet og optimal tilpasning til din krop. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvnoplevelse.

Den mellemhårde støtte i madrassen giver stabilitet og optimal komfort, især egnet til dem, der foretrækker at sove på maven. Den medfølgende topmadras er ikke kun hudvenlig og blød, men også slidstærk for ekstra beskyttelse af din madras.

Hver detalje på denne kontinentalseng er nøje udvalgt for at sikre den ultimative soveoplevelse. Med en solid konstruktion af lærketræ og krydsfiner samt enkel montering med den medfølgende brugermanual, er denne seng både holdbar og funktionel.

Forkæl dig selv med luksus og komfort med denne vidaXL kontinentalseng med madras. Skab et oase af velvære og stil i dit soveværelse og nyd den perfekte søvnoplevelse hver nat. Uanset om du slapper af, læser en bog eller sover, vil denne seng være din trofaste følgesvend for mange år fremover.

Scroll to Top