vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm fløjl mørkeblå

4.475 kr.

Oplev ultimativ komfort med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl mørkeblå. Perfekt kombination af stil, kvalitet og søvnkomfort. Køb nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334798641 Kategori:

Denne smukke vidaXL kontinentalseng med madras 140×200 cm i fløjl mørkeblå er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Den bløde fløjl giver en behagelig berøring og en følelse af ren elegance. Fløjlsmaterialet er kendt for dets blødhed og luksuriøse udseende, og det tilføjer et strejf af glamour til ethvert soveværelse.

Sengen er designet med en praktisk justerbar sengegavl, der giver fremragende støtte, når du vil sidde op i sengen og læse en god bog eller se din yndlingsserie. Med madrasen med pocketfjedre får du den optimale støtte og komfort, da de individuelle fjedre tilpasser sig din kropskontur og absorberer støj og bevægelser.

Den mellemhårde støtte i madrassen sikrer optimal stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel til dig, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og blød, og den beskytter din madras mod slid og forlænger dens levetid.

Sengen er elegant i mørkeblå fløjl med en solid ramme af lærketræ, krydsfiner og konstrueret træ. Madrassen og topmadrassen er designet i hvid og mørkeblå farve, der skaber en harmonisk og stilfuld helhed.

Med denne vidaXL kontinentalseng får du alt, hvad du behøver for en optimal og luksuriøs søvnoplevelse. Pakken indeholder en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras, så du kan nyde den ultimative komfort og stil i dit soveværelse. Sørg for at følge den medfølgende brugermanual for nem montering og glæd dig til mange års god søvn i denne eksklusive kontinentalseng.

Scroll to Top