vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder sort

3.198 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng. En elegant kombination af stil og komfort til en overkommelig pris.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334769436 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm kunstlæder sort

Drømmer du om en himmelsk god nattesøvn? Med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort kunstlæder får du en ultimativ oplevelse af komfort og luksus. Denne seng er ikke bare en seng – den er et kunstværk af design og funktionalitet.

Det slidstærke kunstlæder i høj kvalitet giver ikke kun sengen et elegant og luksuriøst udseende, men det er også let at rengøre med en simpel fugtig klud. Det betyder, at din seng altid vil se flot og velholdt ud, uanset hvor i rummet den står.

Sengegavlen på vores kontinentalseng kan justeres i højden, så den passer perfekt til dine behov. Den sikrer dig en behagelig støtte, når du sidder op i sengen for at læse en bog eller se din yndlingsserie.

Den medfølgende madras er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer støj og bevægelser, så du og din partner kan nyde en uforstyrret søvn hele natten.

Med en mellemhård støtte i madrassen får du den optimale kombination af stabilitet og komfort. Du vil føle, hvordan din krop bliver støttet på den helt rigtige måde, uden at gå på kompromis med den bløde og behagelige følelse af at synke ned i madrassen.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk giver dig ekstra komfort og beskyttelse. Den er blød og behagelig at ligge på, og du vil straks mærke forskellen, når du strækker dig ud på din nye kontinentalseng.

Vores kontinentalseng leveres med en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle sengen derhjemme. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet.

Med en sengeramme i sort kunstlæder, mål på 203 x 83 x 118/128 cm (L x B x H), en madras i størrelsen 80 x 200 x 20 cm (B x L x H) og en topmadras på 80 x 200 x 5 cm (B x L x H), får du alt, hvad du behøver for at omdanne dit soveværelse til en oase af komfort og stil.

Investér i din søvn og velvære med vores vidaXL kontinentalseng med madras i sort kunstlæder. Lad drømmene føre dig til en dyb og afslappende søvnoplevelse, hver nat.

Scroll to Top