vidaXL kontinentalseng 160×200 cm kunstlæder sort

4.725 kr.

Opgrader din søvnoplevelse med vores eksklusive vidaXL kontinentalseng i kunstlæder i elegant sort. Oplev ultimativ komfort og stil i din soveværelse nu.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795376 Kategori:

Den elegante vidaXL kontinentalseng i størrelsen 160×200 cm i smuk sort kunstlæder er det ultimative valg for dig, der ønsker en god nattesøvn kombineret med stil og komfort. Med sit slidstærke kunstlæder af høj kvalitet er denne seng ikke kun let at rengøre, men tilføjer også et luksuriøst touch til dit soveværelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden, hvilket giver dig den perfekte støtte, når du sidder op i sengen og slapper af med en god bog eller ser din yndlingsserie. Den indbyggede madras med pocketfjedre sikrer en tilpasset støtte og en behagelig nattesøvn, mens den mellemhårde fasthed giver en stabil og komfortabel liggeflade ideel til dem, der foretrækker at sove på maven.

Topmadrassen, med sit hudvenlige stofbetræk og fyld af blødt skum, tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, når emballagen er åbnet.

Denne vidaXL kontinentalseng leveres med al nødvendigt tilbehør og en brugervenlig manual, der gør det nemt at samle. Med dens moderne design, holdbare materialer og ekstraordinære komfort er denne kontinentalseng det perfekte valg for enhver, der ønsker en god nats søvn i luksuriøse omgivelser. Giv dit soveværelse et stilfuldt løft med denne smukke kontinentalseng, og nyd en velbalanceret søvnoplevelse hver nat.

Scroll to Top