vidaXL kontinentalseng med madras 80×200 cm fløjl lyserød

2.874 kr.

Opgrader dit soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl, der giver dig komfort og stil i et smukt lyserødt design.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334795468 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 80×200 cm i en fortryllende lyserød farve vil forvandle dit soveværelse til et sandt oase af komfort og luksus. Denne senge er skabt med fokus på maksimal afslapning og en god nattesøvn, så du kan vågne frisk og veludhvilet hver morgen.

Sengen er betrukket med blødt fløjl, der er kendt for sit luksuriøse og behagelige touch. Fløjlsmaterialet er kendetegnet ved dets tætte og jævne fibre, der sikrer en blød og behagelig overflade at hvile på. Den justerbare sengegavl giver dig mulighed for at tilpasse sengen efter dine behov og sikrer en optimal rygstøtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv.

Madrasen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og evne til at tilpasse sig kroppens konturer. Disse individuelle fjedre absorberer støj og stød effektivt, hvilket giver dig en stille og uforstyrret søvn. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker stabilitet og fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen har et hudvenligt stofbetræk, der er blødt og behageligt mod huden. Den ekstra beskyttelse og komfort lag giver dig en ekstra lag af luksus og velvære under din nattesøvn. Bemærk, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes.

Med detaljer i massivt lærketræ og krydsfiner samt en konstruktion af træ, er denne kontinentalseng ikke kun en investering i din søvnkomfort, men også i din indretning. Med en sengelængde på 203 cm, bredde på 83 cm og en justerbar højde på 118/128 cm er denne seng designet til at imponere og skabe en følelse af eksklusivitet og velvære i dit soveværelse.

Skab dit eget personlige luksuriøse søvnparadis med vidaXL kontinentalsengen med madras i en fortryllende lyserød farve. Lad dig forføre af komfort, stil og elegance og oplev en nattesøvn, der er uovertruffen. Din søvn er vigtig, så hvorfor ikke investere i det bedste med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL?

Scroll to Top