vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.833 kr.

Oplev ultimativ komfort med vidaXL kontinentalsengen i elegant gråbrun stof. Luksuriøs størrelse og kvalitet, skabt til din bedste søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334768277 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 200×200 cm i en elegant gråbrun farve er det ultimative valg for dig, der værdsætter komfort, stil og kvalitet. Denne seng er skabt til at levere en himmelsk søvnoplevelse hver eneste nat.

Med sit slidstærke stof i en neutral gråbrun nuance tilføjer denne kontinentalseng en sofistikeret elegance til enhver soveværelsesindretning. Stoffet er ikke kun smukt at se på, men det er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at din seng forbliver frisk og indbydende i lang tid.

En af de mest imponerende funktioner ved denne kontinentalseng er den justerbare sengegavl, som giver dig mulighed for at tilpasse højden efter dine behov. Denne sengegavl tilbyder ikke kun en stilfuld finish, men den sikrer også optimal støtte, når du ønsker at læse en bog eller se tv i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og exceptionelle tilpasningsevne. Disse pocketfjedre absorberer støj og bevægelse, hvilket resulterer i en uforstyrret søvn hele natten. Madrassen har en mellemhård støtte, der giver den perfekte balance mellem stabilitet og komfort, hvilket gør den ideel for dem, der sover på maven.

Topmadrassen, som følger med, er designet med en hudvenlig stofbetræk og fyldt med blødt skum, der tilføjer en ekstra lag af komfort til din soveoplevelse. Denne topmadras beskytter ikke kun din madras, men den tilføjer også en ekstra luksuriøs fornemmelse til din seng.

Vælg denne elegante kontinentalseng fra vidaXL for at opleve den ultimative kombination af stil, komfort og kvalitet i dit soveværelse. Drømme vil blive virkelighed, når du hviler på denne overdådige seng, der er skabt til at tilfredsstille dine behov for en god nats søvn. Gå ikke glip af chancen for at investere i din søvn og dit velvære med denne enestående kontinentalseng.

Scroll to Top