vidaXL kontinentalseng 140×200 cm stof lysegrå

4.325 kr.

Optimer din søvn med vores komfortable vidaXL kontinentalseng. Elegant design i lysegrå stof. 140×200 cm. Smidigt køb med gratis fragt.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334766134 Kategori:

Få en himmelsk søvnoplevelse med vores vidunderlige vidaXL kontinentalseng i lysegrå stof. Denne seng er designet til at give dig den ultimative komfort og afslapning, så du kan vågne op frisk og veludhvilet hver morgen.

Det slidstærke stof på sengen giver ikke kun et elegant og rent udseende, men er også åndbart og holdbart, hvilket sikrer, at sengen holder i mange år fremover. Med en justerbar sengegavl kan du tilpasse støtten til din ryg, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv – perfekt til øjeblikke med ren afslapning.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre af høj kvalitet, der absorberer støj og stød, så du kan sove uforstyrret hele natten. Madrassen tilbyder en mellemhård støtte, der giver dig den perfekte balance mellem stabilitet og komfort. Og den hudvenlige topmadras giver ekstra blødhed og beskyttelse for en endnu bedre søvnoplevelse.

I en smuk lysegrå farve vil denne kontinentalseng være et stilfuldt og funktionelt tilføjelse til ethvert soveværelse. Med en solid sengeramme af lærketræ og krydsfiner samt enkel montering med den medfølgende brugermanual, kan du se frem til mange års luksuriøs søvn i din nye vidaXL kontinentalseng.

Gå ikke glip af chancen for at bringe den ultimative komfort og stil ind i dit soveværelse med denne fantastiske kontinentalseng. Vågn op frisk og veludhvilet hver dag – det fortjener du.

Scroll to Top