vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.896 kr.

Opnå luksuriøs komfort og stil med vidaXL kontinentalsengen. Med en moderne og elegant design samt en madras af høj kvalitet, er dette det perfekte valg for en god nats søvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334762898 Kategori:

Denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL vil revolutionere din søvnoplevelse og give dig en himmelsk nattesøvn hver nat. Med sit elegante og stilfulde design i en smuk gråbrun farve, vil denne seng være et smukt og funktionelt tilføjelse til ethvert soveværelse.

Sengens stof er ikke kun slidstærkt, men også åndbart, hvilket sikrer, at du vil føle dig frisk og behagelig hele natten. Sengegavlens justerbare højde tilbyder den perfekte rygstøtte, når du ønsker at slappe af og læse en god bog eller se din yndlingsserie i sengen.

Den medfølgende madras er udstyret med individuelle pocketfjedre, kendt for deres høje kvalitet og evne til at absorbere støj og stød, hvilket sikrer minimal forstyrrelse, når du bevæger dig om natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og sikrer samtidig optimal stabilitet og komfort.

Topmadrassen, med sit hudvenlige betræk og bløde fyld, tilføjer en ekstra lag af komfort og beskyttelse. Den vil give dig en ekstra følelse af luksus og velvære hver gang du ligger dig til at sove.

Fremstillet af materialer af høj kvalitet og med fokus på både design og funktionalitet, er denne kontinentalseng en investering i din søvnkvalitet og generelle velvære. Med en pakke, der inkluderer alt hvad du behøver for nem montering, vil du være i stand til at nyde din nye kontinentalseng på ingen tid. Gå ikke glip af muligheden for at forvandle dit soveværelse med denne fantastiske seng fra vidaXL.

Scroll to Top