vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun

5.738 kr.

Få luksus og komfort med vidaXL kontinentalsengen i smuk gråbrunt stof. Oplev ultimativ afslapning og stil i din egen seng.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334763921 Kategori:

Produktnavn: vidaXL kontinentalseng med madras 200×200 cm stof gråbrun. Drømme bliver til virkelighed med denne luksuriøse kontinentalseng fra vidaXL. Lad dig fordybe i en dyb og afslappende søvnoplevelse hver nat med denne elegante seng, der kombinerer stil, komfort og holdbarhed på smukkeste vis.

Den smukke gråbrune stoftype, der pryder denne seng, giver et enkelt og stilfuldt udtryk, der passer perfekt ind i ethvert soveværelse. Stoffet er ikke kun smukt, men også åndbart og slidstærkt, hvilket sikrer langvarig glæde og komfort for dig.

Sengegavlens justerbare højde giver dig mulighed for at tilpasse din siddestilling, så du kan læne dig tilbage og slappe af med optimal støtte til ryggen, når du læser en spændende bog eller ser din yndlingsserie.

Madrasen er udstyret med individuelle pocketfjedre, der tilpasser sig din krop og sovestilling, hvilket resulterer i en støttende og behagelig søvnoplevelse. Med en mellemhård støtteiveau giver madrassen stabilitet og komfort uden at gå på kompromis med din søvnkvalitet.

Topmadrassen tilføjer ekstra blødhed og beskyttelse til din seng med sit hudvenlige betræk og fyld af blødt skum. Den er den perfekte finish til det luksuriøse udseende og følelse af sengen.

Denne kontinentalseng leveres med alt, hvad du har brug for til en fuld montering, og med den medfølgende brugermanual er det nemt at samle og få din nye drømmeseng op at stå.

Lad denne vidaXL kontinentalseng med madras transformere dit soveværelse til en oase af ro og velvære, hvor komfort og stil forenes på smukkeste vis. Investér i din søvnkvalitet og velvære med denne luksuriøse seng, der vil føre dig til drømmeland nat efter nat.

Scroll to Top