vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

2.848 kr.

Få en luksuriøs søvnoplevelse med vores vidaXL kontinentalseng i elegant sort fløjl. Oplev ultimativ komfort og stil i din dagligdag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334728945 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i dimensionerne 100×200 cm er det ultimative valg for dig, der værdsætter en god nats søvn og ønsker at tilføre elegance til dit soveværelse. Den bløde fløjlblæser inviterer dig til at synke ned i komfort og total afslapning efter en lang dag. Fløjlens tætte og jævne fibre tilføjer en ekstra dimension af luksus til din søvnoplevelse.

Sengens praktiske sengegavl kan justeres i højden og giver fremragende rygstøtte, så du kan nyde en god bog eller se dine yndlingsprogrammer i sengen med den optimale komfort. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der er kendt for deres høje kvalitet og holdbarhed. Disse fjedre absorberer støj og stød, hvilket sikrer en uforstyrret søvn hele natten. Med en mellemhård støtte er madrassen ideel til dem, der foretrækker at sove på maven, og tilbyder samtidig den rette fasthed uden at gå på kompromis med komforten.

Topmadrassen, der er hudvenlig og slidstærk, tilføjer ekstra blødhed og komfort til din søvnoplevelse. Den er designet til at beskytte din madras og sikre, at du vågner op frisk og veludhvilet hver morgen. Sengens elegante sortfarvede fløjl og det smukke design vil være et stilfuldt og raffineret tilføjelse til ethvert soveværelse.

Pakken indeholder alt, hvad du har brug for til nem montering, herunder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen er åbnet eller fjernet. Oplev ultimativ komfort og luksus med vidaXL kontinentalsengen og få en god nats søvn hver eneste nat. Slap af, oplad og vær klar til en ny dag med denne formidable seng, der vil gøre drømmene sødere og søvnen dybere end nogensinde før. Sørg for at dine nætter bliver lige så behagelige som dine dage, og fyld dit soveværelse med elegance og stil med denne fantastiske kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top