vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm kunstlæder sort

3.852 kr.

Oplev ultimativ komfort og stil med vores moderne 140×190 cm kontinentalseng i sort kunstlæder fra vidaXL. Perfekt til din gode nattesøvn.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726668 Kategori:

Den luksuriøse vidaXL kontinentalseng med madras i størrelsen 140×190 cm kombinerer stil, komfort og holdbarhed på en enestående måde. Med sit elegante design og slidstærke kunstlæder i sort udstråler denne seng en tidløs elegance, der passer perfekt til enhver soveværelsesindretning.

Den justerbare sengegavl giver optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se tv, mens den mellemhårde madras med pocketfjedre sikrer en behagelig og afslappende søvnoplevelse hver eneste nat. Pocketfjedrene absorberer støj og stød, hvilket bidrager til en rolig og uforstyrret søvn.

Topmadrassen med et hudvenligt stofbetræk tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng, og dens blødhed gør din soveoplevelse endnu mere behagelig. Denne kontinentalseng er ideel til dem, der foretrækker en stabil sovestilling og en middelhård madras, perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

Med en sengeramme af kunstlæder, massivt lærketræ og konstrueret træ er denne kontinentalseng både solid og stilfuld. Du får ikke kun en god nats søvn, men også et smukt møbelstykke, der vil pryde dit soveværelse i mange år fremover.

Bemærk venligst, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes eller fjernes. Leveres med en brugervenlig manual for nem montering. Skab det perfekte sovemiljø med vidaXL kontinentalsengen og nyd en god nats søvn i luksuriøse omgivelser hver eneste nat.

Scroll to Top