vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cmfløjl lysegrå

3.035 kr.

Opdater din soveværelse med vores luksuriøse vidaXL kontinentalseng i fløjl lysegrå. Den perfekte kombination af stil, komfort og kvalitet – sov godt hver nat. Besøg os nu og oplev forskellen.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334731055 Kategori:

Den smukke vidaXL kontinentalseng med madras i lysegrå fløjl er en sand drømmeoase for enhver, der værdsætter en god nats søvn og en stilfuld indretning. Med sit bløde fløjlsmateriale får du ikke kun en seng, men en elegant møbelgenstand, der vil tilføje luksus og komfort til dit soveværelse.

Sengens praktiske design inkluderer en justerbar sengegavl, der kan tilpasses i højden for at give optimal støtte, når du sidder op for at læse eller se tv. Den højkvalitets madras med pocketfjedre sikrer ikke kun holdbarhed, men også en behagelig og tilpasset støtte til din krop. Uanset om du foretrækker en mellemhård fasthed eller en blødere fornemmelse, vil denne madras imødekomme dine behov og sikre en god nats søvn.

Sengen leveres komplet med en hudvenlig topmadras, der tilføjer ekstra komfort og beskyttelse til din seng. Det slidstærke betræk og det behagelige fyld gør denne topmadras til det perfekte supplement til din soveoplevelse.

Med en elegant lysegrå fløjl, er denne kontinentalseng ikke kun funktionel, men også en æstetisk fornøjelse at se på. Det 203 x 103 x 78/88 cm store sengestel er lavet af massivt lærketræ og krydsfinér, hvilket giver en solid og holdbar konstruktion. Madrassen og topmadrassen af hvid og lysegrå fløjl tilføjer et stilfuldt touch til sengens allerede luksuriøse udseende.

Giv dig selv den ultimative luksus med denne smukke kontinentalseng fra vidaXL. Med dens komfortable design, holdbare materialer og elegante udseende, er denne seng det perfekte valg for enhver, der ønsker at investere i deres søvnkvalitet og indretning. Skab dit personlige soveparadis med denne eksklusive kontinentalseng og få en god nats søvn i luksuriøse omgivelser hver nat.

Scroll to Top