vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

2.840 kr.

Oplev himmelsk komfort og stil i din egen seng med vores eksklusive kontinentalseng. Slut med dårlig søvn – invester i din velvære i dag.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334726833 Kategori:

Denne fantastiske vidaXL kontinentalseng med madras i sort fløjl på 100×200 cm er designet til at give dig den bedste nattesøvn nogensinde. Med sit luksuriøse og bløde fløjlsmateriale tilbyder denne seng både komfort og stil i dit soveværelse. Fløjl er kendt for sit bløde touch og jævne tekstur, og det vil helt sikkert tilføre en elegant følelse til din indretning.

Sengen har en praktisk justerbar sengegavl, der giver dig optimal støtte, når du ønsker at læse eller slappe af i sengen. Madrassen er udstyret med pocketfjedre, der sikrer en støjsvag og behagelig søvnoplevelse. De individuelle fjedre tilpasser sig perfekt til din krop og absorberer bevægelser, så du og din partner kan sove uforstyrret hele natten.

Med en mellemhård støtte er denne madras ideel til dem, der foretrækker en fast men komfortabel søvnoverflade. Topmadrassen er hudvenlig og blød at ligge på, og den beskytter din madras samtidig med at den tilføjer ekstra komfort.

Sengen leveres i en komplet pakke, der indeholder sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Monteringen er enkel og hurtig, og du vil snart kunne nyde en afslappende nattesøvn. Vær opmærksom på, at af hygiejniske årsager kan madrassen ikke returneres, hvis emballagen åbnes.

Tag din søvn til et nyt niveau med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL, og lad dig forkæle med luksus og komfort hver nat. Din krop vil takke dig for det.

Scroll to Top