vidaXL kontinentalseng med madras 100×200 cm fløjl sort

2.895 kr.

Få en god nattesøvn med vores luksuriøse kontinentalseng i fløjl. Den stilfulde sorte farve og topkvalitetsmadras giver dig den perfekte søvnoplevelse.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334727988 Kategori:

Denne smukke kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg for dig, der søger både komfort og elegance i soveværelset. Med sit luksuriøse design og højkvalitetsmaterialer vil denne seng med garanti løfte dit soveværelse til et nyt niveau af stil og velvære.

Sengens bløde fløjlsmateriale er ikke kun behageligt at røre ved, det tilføjer også en følelse af luksus og sofistikeret elegance til rummet. Sengegavlen kan justeres i højden for at give optimal støtte, når du sidder op i sengen for at læse eller se fjernsyn.

Den medfølgende madras med pocketfjedre er designet til at give dig den bedst mulige søvnoplevelse. De individuelle lommeformede fjedre sikrer høj kvalitet, holdbarhed og en fantastisk tilpasningsevne, så du kan nyde en dyb og afslappende søvn hver nat.

Med en mellemhård støtte vil denne madras ikke kun sikre en stabil og behagelig liggeposition, men den er også ideel til dem, der foretrækker at sove på maven. Topmadrassen er hudvenlig og ekstra komfortabel, så du kan føle dig afslappet og veludhvilet hver morgen.

Produktet leveres med en brugervenlig manual til nem montering, og du kan være sikker på, at du investerer i en seng af høj kvalitet, der vil give dig mange års god søvn. Skab en oase af ro og velvære i dit soveværelse med denne elegante kontinentalseng fra vidaXL.

Scroll to Top