vidaXL kontinentalseng med madras 140×190 cm stof lysegrå

3.895 kr.

Maksimer din søvnkomfort med vidaXL kontinentalsengen i lysegrå stof. 140×190 cm madras inkluderet. Oplev luksus og støtte hver nat.

Buy Now

Varenummer (SKU): 10670401334697430 Kategori:

Denne elegante kontinentalseng fra vidaXL er det ultimative valg, når det kommer til at skabe en luksuriøs og behagelig soveoplevelse i dit hjem. Med sit stilfulde og enkle design i lysegrå stof vil denne seng tilføre elegance og hygge til ethvert soveværelse.

Stoffet på sengen er ikke blot smukt at se på, det er også åndbart og ekstremt slidstærkt, hvilket sikrer langvarig brug og komfort. Den medfølgende sengegavl kan justeres i højden, så du altid kan finde den perfekte stilling for optimal støtte og komfort, hvad end du læser en bog eller ser tv i sengen.

Den unikke madras på denne kontinentalseng er udstyret med pocketfjedre af høj kvalitet, der er kendt for deres holdbarhed og evne til at tilpasse sig kroppens form. Disse fjedre absorberer effektivt støj og bevægelser, hvilket sikrer en uforstyrret nattesøvn. Med en mellemhård støtte er denne madras perfekt til dem, der foretrækker at sove på maven.

En ekstra bonus ved denne kontinentalseng er den medfølgende topmadras, der er hudvenlig og blød at ligge på. Den giver ekstra komfort og beskyttelse for din madras, samtidig med at den sikrer en behagelig overflade at ligge på.

Ved køb af denne kontinentalseng fra vidaXL får du ikke kun en seng, men en komplet soveløsning med en sengeramme, sengegavl, madras og topmadras. Alt er nemt at samle med den medfølgende brugermanual.

Giv dig selv den luksus og komfort, du fortjener, med denne vidunderlige kontinentalseng fra vidaXL. Lad drømmene flyde frit og nyd en god nats søvn i en seng, der kombinerer stil, komfort og kvalitet på smukkeste vis.

Scroll to Top